Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Alerta per pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 18 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

S'esperen precipitacions a qualsevol punt del territori, sobretot al quadrant nord-est al matí. Al llarg de la tarda s'aniran restringint fins a la meitat sud del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al quadrant nord-est i al terç sud. A més, localment aniran acompanyades de tempesta.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta. La màxima voltarà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 18 i 23 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà el vent de component nord i est d'intensitat moderada amb cops forts, sobretot al litoral central on hi haurà cops molt forts.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat tret del terç sud on estarà molt ennuvolat o cobert. A partir del mig dia la nuvolositat augmentarà de sud a nord i quedarà molt ennuvolat o cobert arreu tret del terç nord on hi haurà els núvols menys compactes.

Temas

Comentarios

Lea También