El Temps a Tarragona: Baixen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 17 d'agost

16 agosto 2021 07:54 | Actualizado a 16 agosto 2021 07:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, amb intervals de núvols a punts del quadrant nord-est al matí. Durant les hores centrals del dia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya sobretot del Pirineu i Prepirineu oriental. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu que durant el matí afectaran l'extrem nord de la zona i a la tarda es faran més extensos. A més, de matinada hi haurà estrats baixos a punts de la depressió central com també al final del dia, quan afectaran sobretot al sector oriental de la zona i al sector central del litoral i prelitoral.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima i màxima baixarà entre lleugerament i moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona i excel·lent en general, si bé al vessant nord del Pirineu serà localment regular a partir de la tarda o dolenta a les cotes més altes.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i oest a l'interior. Malgrat tot, fins a migdia i, de nou, al final de la jornada hi haurà mestral a les Terres de l'Ebre; serà d'intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts fins a mig matí. A més, a l'Empordà hi haurà tramuntana durant tota la jornada d'intensitat moderada amb cops forts i algun de molt fort a l'extrem nord del sector.

Comentarios
Multimedia Diari