Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Baixen les temperatures acompanyades de ruixats

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 14 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per avui

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, punts de la depressió Central i al vessant sud del Pirineu occidental al llarg del dia. A la resta començarà serè o poc ennuvolat, i a partir del migdia augmentarà la nuvolositat d'oest a est fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert al final del dia arreu.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí no es descarta alguna precipitació feble i local a punts del litoral. A partir del migdia s'espera alguna precipitació feble al vessant sud del Pirineu occidental, i a partir de mitja tarda s'esperen ruixats, més extensos a la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta a partir de mitja tarda. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé al vessant sud del Pirineu seran més continuades i s'acumularan quantitats abundants de precipitació. 

Temperatures

La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima a cotes altes es donarà al final del dia. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 14 i 19 ºC al Prelitoral i entre els 16 i 21 ºC al litoral. Mentre que la màxima es mourà entre els 21 i 26 ºC en general, localment més baixes al Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o localment dolenta a punts elevats, sobretot fins a mig matí, i al vessant sud del Pirineu i Prepirineu al llarg de dia, sobretot al sector occidental. A la resta passarà d'entre bona i excel·lent a entre bona i regular al final del dia. A banda, hi haurà alguna boirina matinal a fondalades de l'interior.

Vent

El vent serà fluix i variable fins a mig matí, a partir d'aleshores s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, si bé serà més reforçat al nord de la Costa Brava on bufarà al llarg del dia i hi haurà alguns cops forts. A banda, a cotes elevades bufarà el component sud i oest moderat amb cops forts, i alguns de molt forts al cims del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También