El Temps a Tarragona: Baixen les temperatures acompanyades de ruixats

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 14 d'octubre

13 octubre 2019 18:48 | Actualizado a 13 octubre 2019 18:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per avui

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral, punts de la depressió Central i al vessant sud del Pirineu occidental al llarg del dia. A la resta començarà serè o poc ennuvolat, i a partir del migdia augmentarà la nuvolositat d'oest a est fins a quedar entre molt ennuvolat i cobert al final del dia arreu.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí no es descarta alguna precipitació feble i local a punts del litoral. A partir del migdia s'espera alguna precipitació feble al vessant sud del Pirineu occidental, i a partir de mitja tarda s'esperen ruixats, més extensos a la meitat oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta a partir de mitja tarda. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé al vessant sud del Pirineu seran més continuades i s'acumularan quantitats abundants de precipitació. 

Temperatures

La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima a cotes altes es donarà al final del dia. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 14 i 19 ºC al Prelitoral i entre els 16 i 21 ºC al litoral. Mentre que la màxima es mourà entre els 21 i 26 ºC en general, localment més baixes al Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o localment dolenta a punts elevats, sobretot fins a mig matí, i al vessant sud del Pirineu i Prepirineu al llarg de dia, sobretot al sector occidental. A la resta passarà d'entre bona i excel·lent a entre bona i regular al final del dia. A banda, hi haurà alguna boirina matinal a fondalades de l'interior.

Vent

El vent serà fluix i variable fins a mig matí, a partir d'aleshores s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, si bé serà més reforçat al nord de la Costa Brava on bufarà al llarg del dia i hi haurà alguns cops forts. A banda, a cotes elevades bufarà el component sud i oest moderat amb cops forts, i alguns de molt forts al cims del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari