El Temps a Tarragona: Cap de setmana assolellat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 17 d'abril

16 abril 2021 08:55 | Actualizado a 16 abril 2021 20:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat tendirà a minvar i el cel quedarà poc ennuvolat en general tret del litoral central i quadrant nord-est on estarà mig o molt ennuvolat. Malgrat tot, a partir de mig matí la nuvolositat augmentarà a la meitat est i resta del sector central del litoral i prelitoral, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya. Per la seva banda, a Ponent i a l'extrem sud sud, quedarà serè o poc ennuvolat. Independentment, a l'extrem nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos més trencats al centre del dia.

Precipitacions

De matinada és possible precipitació feble i dispersa al litoral i prelitoral sud. A partir de mig matí se n'espera a punts del quadrant nord-est i de manera més aïllada a la resta del sector central del litoral i prelitoral. Independentment, és probable precipitació feble i aïllada a l'extrem nord del Pirineu amb una cota de neu al voltant de 800 o 1.000 metres, si bé de matinada rondarà els 600 metres. En general s'acumularan quantitats minses, localment poc abundants, de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i serà semblant o lleugerament més baixa a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé hi haurà alguns bancs de boirina o boira matinals a Ponent i a fondalades de l'interior del territori. Independentment, de matinada i de nou a partir de mitja tarda serà regular a l'extrem nord del Pirineu, i dolenta a cotes mitjanes i elevades.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana a l'Empordà. Malgrat això, fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. A partir d'aleshores, s'imposarà el component sud fluix amb cops moderats, a la meitat sud del litoral i del prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari