El Temps a Tarragona: Cel cobert o molt ennuvolat a partir del migdia

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 6 d'abril

05 abril 2020 17:23 | Actualizado a 09 abril 2020 11:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg de la matinada i el matí la nuvolositat augmentarà progressivament d'oest a est fins a deixar el cel cobert o molt ennuvolat arreu a partir del migdia.

Precipitació

Al llarg del matí arribaran algunes precipitacions febles i disperses al terç oest. A partir de migdia, la precipitació podrà arribar de manera més aïllada en altres indrets del territori, si bé serà menys probable al quadrant nord-est. Acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants a punts del terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu voltarà els 2.000 metres en general, tot i que podrà ser més baixa al matí al Pirineu i Prepirineu occidental.

Temperatura

Temperatura mínima en ascens lleuger en general, tot i que al terç oest pujarà entre lleugerament i moderadament. Se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, al Prepirineu, a l'est de la depressió Central i al prelitoral nord i central, entre 4 i 9 ºC a Ponent i al litoral nord i entre 6 i 11 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima experimentarà un descens entre lleuger i moderat, localment notable a l'oest del territori. Se situarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, lleugerament més alta al vessant nord, entre 15 i 20 ºC a l'extrem nord-est i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i regular, si bé a cotes mitjanes i altes serà localment dolenta, sobretot a la meitat oest del territori.

Vent 

El vent bufarà fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud, tot i que amb intervals de vent fluix i de direcció variable durant la tarda.

Previsió per demà

Cel cobert o molt ennuvolat fins a migdia en general. A partir d'aleshores s'obriran algunes clarianes i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. A partir del vespre la nuvolositat tendirà a quedar concentrada al terç oest del territori, al Pirineu i al Prepirineu.

Comentarios
Multimedia Diari