El Temps a Tarragona: Cel cobert y pluges disperses

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 22 d'abril

21 abril 2021 09:01 | Actualizado a 21 abril 2021 15:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà cobert a les terres de l'Ebre durant tota la jornada, i molt ennuvolat o cobert fins a mig matí a la resta de la meitat sud. A la resta del país, el cel estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts, i entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos al litoral i prelitoral. A partir de migdia, creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del nord-est que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert en aquests sectors.

Precipitacions

S'espera precipitació al terç sud, més continuada al massís del Port. A partir de migdia s'esperen ruixats al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, i en són possibles d'aïllats a d'altres punts de la meitat oest del país, sobretot al prelitoral. Seran d'intensitat feble, o localment moderada, i s'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants. Tot i això, a l'extrem sud podran ser localment abundants o fins i tot molt abundants (més de 50 mm en 24 hores) al massís del Port. La cota de neu es mourà entorn dels 2.000 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; es mourà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central i entre els 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima baixarà a l'extrem sud i serà similar o pujarà lleugerament a la resta; voltarà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu i terç sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta al terç sud. A la resta, serà bona en general, malgrat que serà regular al litoral i prelitoral i en moments de ruixat.

Vent

El vent bufarà de component est entre fluix i moderat. Amb tot, de matinada i al final del dia serà fluix i variable a l'interior, on a partir de migdia s'imposarà el component sud i est, fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari