El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 24 de febrer

23 febrero 2019 11:17 | Actualizado a 23 febrero 2019 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. La nuvolositat minvarà d'oest a est i a partir del matí quedarà serè o poc ennuvolat arreu. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució al Prepirineu i prelitoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta a ponent i al terç sud, mentre que baixarà lleugerament a la resta. Els valors es mouran entre -5 i 0 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i al Prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i al litoral nord, entre 4 i 9 ºC a la resta del prelitoral, i entre 6 i 11 ºC a la resta del prelitoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

De matinada serà regular, puntualment dolenta, si bé millorarà fins a quedar bona a partir del matí. Es formaran alguns bancs de boira o boirina a planes i fondalades de l'interior.

Vent

De matinada i fins a primera hora del matí bufarà vent de component est entre fluix i moderat arreu. Al llarg del matí s'imposarà el component sud a l'interior, tret del litoral i punts del quadrant nord-est on es mantindrà el component est, sobretot xaloc; ambdós bufaran fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè, tot i que a la tarda creuaran alguns núvols alts i prims.

Comentarios
Multimedia Diari