El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i temperatures estables

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 d'abril

10 abril 2020 15:55 | Actualizado a 11 abril 2020 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans de sud-oest a nord-est que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en general, puntualment molt a la meitat oest. Independentment, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental, que deixaran el cel transitòriament molt ennuvolat o cobert. A més, de matinada i novament a partir del vespre, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Precipitació

A partir del final del matí són probables alguns ruixats aïllats a punts del Pirineu i del Prepirineu, sobretot al sector occidental. Seran d'intensitat feble en general, puntualment moderats i acumularan quantitats de precipitació minses. La cota de neu se situarà al voltant dels 2.300 metres.

Temperatura

La temperatura mínima i màxima serà semblant. La temperatura mínima se situarà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 7 i 13 ºC al litoral i entre els 4 i 9 ºC a la resta. Per altra banda, la màxima oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat això, de matinada hi haurà boirina i algun banc de boira a valls i fondalades de l'interior del país, mentre que al litoral hi haurà boirina de matinada i a la nit.

Vent 

Fins a l'inici del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud arreu, fluix a l'interior i entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, amb algun cop fort al litoral nord. Al final del dia quedarà fluix i variable a l'interior i al litoral central i fluix amb predomini del component sud al litoral nord i sud.

Previsió per demà

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que creuaran el país d'oest a est. Al final del dia els núvols es faran més compactes al terç sud.

Comentarios
Multimedia Diari