El Temps a Tarragona: Cel entre mig i molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 13 de juliol

12 julio 2020 10:04 | Actualizado a 12 julio 2020 10:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat, puntualment molt ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir del final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya que es desplaçaran de nord-oest a sud-est i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A la nit la nuvolositat tendirà a minvar.

Precipitacions

S'esperen alguns ruixats de matinada, sobretot a la meitat nord del país. A partir de mig matí s'esperen xàfecs a la meitat nord del país, i de manera més local a altres zones de muntanya i àrees properes, sobretot al Massís del Port, que es desplaçaran cap al sud-est arribant puntualment al litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Tot i això, és possible que localment siguin fortes i abundants a les zones avisades. A més, aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 19 i 24 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament és baixa, sobretot al Pirineu i Prepirineu. Oscil·larà entre els 29 i 34 ºC a la depressió Central i a les Terres de l'Ebre, entre els 26 i 31 ºC a la resta, localment més baixes al extrem nord del Pirineu.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Si bé, en moments de xàfec quedarà regular, puntualment dolenta. A banda, serà regular de matinada a punts de l'interior.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est, d'intensitat entre fluixa i moderada. Al final de la jornada bufarà la tramuntana a l'Empordà, entre fluixa i moderada.

Previsió per demà

El cel estarà entre poc o mig ennuvolat per núvols alts, així com hi haurà alguns de baixos a punts del nord del litoral Central i al nord de la depressió Central fins a mig matí. A banda, al centre de la jornada creixeran nuvolades a punts de muntanya, més extensos a la meitat nord, on deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert.

Comentarios
Multimedia Diari