El Temps a Tarragona: Cel serè al matí i nuvolades per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 22 juny

21 junio 2021 11:04 | Actualizado a 21 junio 2021 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general fins al final del matí. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran pel terç oest; en conjunt el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat durant la tarda, puntualment molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector occidental, si bé a punts del litoral central i nord el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat. Malgrat això, a partir del vespre quedarà molt ennuvolat o cobert al terç oest, mentre que a punts del sector central del litoral i prelitoral es formaran intervals de núvols baixos.

Pluges

A partir de mitja tarda s'esperen alguns ruixats al Pirineu occidental, i al prelitoral central i nord. Seran d'intensitat feble, localment moderada, i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre el 16 i els 12'°C al litoral, entre els 7 i 13'°c al Pirineu i entre el 14 i 19'°C a la resta. La màxima se situarà entre 23 i 28'°C.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent arreu del territori, per bé que a partir de mitja tarda empitjorarà al litoral i prelitoral central i al vessant nord del Pirineu.

Vent

Fins a mig matí i a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral. La resta del dia s'imposarà progressivament el component sud i est al litoral, prelitoral i al quadrant nord-est i entre sud i oest a la resta de l'interior; ambdós bufaran d'intensitat entre feble i moderada. Independentment, bufarà mestral i tramuntana fins a migdia i de nou al vespre a les Terres de l'Ebre i l'Alt Empordà respectivament d'intensitat entre fluixa i moderada.

Comentarios
Multimedia Diari