Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 13 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Matí amb cel serè, tot i que hi haurà alguns núvols baixos matinals a punts de la depressió Central. A partir del final del matí arribaran núvols baixos pel sector central del litoral que durant la tarda avançaran cap a l'interior i al final del dia deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central. A més, al centre del dia creixeran alguns núvols d'evolució a punts de muntanya de la serralada prelitoral i Transversal.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà similar o lleugerament més alta, si bé la màxima al litoral i prelitoral serà lleugerament més baixa. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima es mourà entre -6 i -1 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -4 i 1 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta de prelitoral i litoral nord i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Pel que fa a la màxima oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori, puntualment més baixa a l'altiplà Central.

Vent

Fins a migdia el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma matinals, mentre que al litoral hi haurà terral fluix amb cops moderats, tret de l'Alt Empordà on bufarà de component nord. A partir de llavors entrarà el vent de component sud-est fluix amb cops moderats al litoral, prelitoral i a la depressió Central, mentre que a la resta del país continuarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Al Prepirineu occidental i al Pirineu el cel estarà serè. A la resta del país estarà entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat es trencarà i quedarà serè o poc ennuvolat, per bé que persistiran alguns núvols baixos a punts del litoral i prelitoral.

Temas

Comentarios