El Temps a Tarragona: Cel variable durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest dijous 11 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí estarà serè o poc ennuvolat amb alguns intervals de núvols al nord-est. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, alhora que augmentarà la nuvolositat de nord a sud. A la tarda el cel quedarà molt ennuvolat en general. Al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat a partir de migdia.

Temperatures

Temperatura mínima semblant, localment més alta a l'extrem sud i a l'Empordà. Oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta de prelitoral i litoral nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima lleugerament més alta i es mourà entre 18 i 23 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, i entre 14 i 19 a la resta del territori.

Vent

Al terç sud i a l'Empordà bufarà vent entre fluix i moderat amb cops forts de component nord i oest. A la resta bufarà vent entre fluix i moderat, de component oest a l'interior i de component sud al litoral, amb estones de vent fluix i de direcció variable.

Visibilitat 

Al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà regular, sobretot a partir de migdia. A la resta serà bona, si bé podrà ser regular en moment de ruixat. Es formaran algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada hi haurà intervals de núvols que seran més abundants al vessant nord del Pirineu. A la tarda creixeran nuvolades a l'interior del quadrant nord-est i al vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También