El Temps a Tarragona: Continua el sol emmig d'un ambient fresc

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 19 de novembre

18 noviembre 2021 10:22 | Actualizado a 18 noviembre 2021 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè conjunt. Malgrat tot, a l'extrem sud del país hi haurà intervals de núvols baixos, sobretot a partir del vespre.

Pluja

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta en general, tot i que baixarà de forma lleugera o moderada al nord de l'Empordà i a valls del vessant sud del Pirineu. Els valors mínims es mouran entre -3 i 2 ºC al Pirineu, al Prepirineu i a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. Es mouran entre 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent en general, si bé localment hi haurà algun banc de boira o boirina a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable en general, amb terral fluix al litoral al principi i al final del dia. Durant les hores central de la jornada predominarà el vent de component sud a l'interior i el vent de components sud i est al litoral.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà de sud a nord al llarg del dia. El cel quedarà progressivament molt ennuvolat a la meitat sud durant el matí, així com a la tarda també a la resta del territori.

Comentarios
Multimedia Diari