Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Dimecres tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 16 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb el pas d'algunes bandes de núvols alts i prims a partir de la tarda. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i punts del prelitoral, més abundants a l'inici i final del dia. Independentment, hi haurà estrats baixos a Ponent i a la vall de l'Ebre fins a mig matí, localment persistents tot el dia a Ponent.

Temperatures

La temperatura quedarà semblant en conjunt, si bé la màxima pujarà lleugerament a punts de l'interior del quadrant nord-est i sud de la Costa Brava, mentre que baixarà lleugerament a punts de Ponent. La mínima oscil·larà entre -8 i -3 ºC al Pirineu, entre -6 i -1 ºC al Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 5 i 10 ºC al litoral central i sud. La màxima es mourà entre els 5 i 10 ºC al vessant nord del Pirineu i a punts de l'altiplà central i de Ponent on els estrats baixos siguin persistents, entre 14 i 18 ºC al litoral i prelitoral, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Vent

En conjunt el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al litoral fins a mig matí predominarà el terral i el component sud a partir de migdia, més reforçat a la meitat nord on a la tarda serè entre fluix i moderat amb algun cop fort.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans de matinada. Al llarg del matí s'anirà ennuvolant progressivament d'oest a est i a partir de migdia quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt. Al final del dia la nuvolositat minvarà per l'oest del territori. A banda, al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot al seu sector central, i fins a migdia hi haurà estrats baixos a Ponent. Independentment, el vessant nord del Pirineu quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de primera hora del matí i per la resta del dia.

Temas

Comentarios

Lea También