El Temps a Tarragona: Avui núvols a l'espera de ruixats per diumenge

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 20 d'abril

19 abril 2019 11:24 | Actualizado a 26 abril 2019 18:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel enteranyinat per núvols alts arreu. Malgrat això, a partir de mig matí augmentaran pel sud del territori, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, i el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat en conjunt.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, si bé baixarà lleugerament al Pirineu i Prepirineu; se situarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC al litoral i al prelitoral nord i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa, i oscil·larà entre els 17 i 22 ºC.

Precipitacions

A partir de migdia hi haurà ruixats al Pirineu i Prepirineu occidental, localment acompanyats de tempesta, així com alguns de més aïllats a punts del terç sud i de l'interior del territori. Al final del dia les precipitacions es faran més extenses. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses en general i puntualment poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.800 metres al Pirineu Oriental i entre els 2.000 i els 2.200 metres al sector occidental.

Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a mig matí i de nou al final del dia, si bé a cotes baixes del Pirineu i del Prepirineu occidental serà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada bufarà de component est entre fluix i moderat amb cops forts.

Tendència per a demà

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert a punts de la meitat oest del territori, i amb creixement de nuvolades a la tarda a punts de muntanya de l'interior. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Comentarios
Multimedia Diari