Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Diumenge ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 17 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre. Al centre de la jornada dominarà el cel serè arreu, si bé persistiran alguns núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, alhora que a la tarda se'n formaran també localment en aquest últim sector. A més, a partir de la tarda aquests núvols podran afectar a punts de la depressió Central. Independentment, a la tarda també arribaran núvols alts arreu del país.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i voltarà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -5 i 0 ºC al Prelitoral, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -2 i 3 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 0 i 5 ºC a la resta del litoral. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar, per bé que a punts del litoral i prelitoral baixarà lleugerament. En general, la màxima voltarà entre 14 i 19 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, malgrat que hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre. A banda, a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu la visibilitat continuarà excel·lent.

Vent

A l'interior del país el vent serà fluix i de direcció variable tota la jornada, amb intervals de calma matinals i de component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral hi haurà terral fins a mig matí i bufarà el component sud fluix al nord de la Costa Brava. Al centre del dia s'imposarà el vent de component sud i est també fluix amb cops moderats, més reforçat a la Costa Brava. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable al litoral central, mentre que persistirà el vent de component sud fluix als dos extrems del litoral.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de la tarda. A banda, hi haurà alguns núvols alts i prims.

Temas

Comentarios