El Temps a Tarragona: Diumenge ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 17 de febrer

16 febrero 2019 15:39 | Actualizado a 18 febrero 2019 18:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre. Al centre de la jornada dominarà el cel serè arreu, si bé persistiran alguns núvols baixos a punts del litoral i del prelitoral, alhora que a la tarda se'n formaran també localment en aquest últim sector. A més, a partir de la tarda aquests núvols podran afectar a punts de la depressió Central. Independentment, a la tarda també arribaran núvols alts arreu del país.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i voltarà entre -7 i -2 ºC al Pirineu, entre -5 i 0 ºC al Prelitoral, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -2 i 3 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 0 i 5 ºC a la resta del litoral. A més, hi haurà inversió tèrmica matinal. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar, per bé que a punts del litoral i prelitoral baixarà lleugerament. En general, la màxima voltarà entre 14 i 19 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, malgrat que hi haurà bancs de boira o boirina fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda al litoral, al prelitoral i a la vall de l'Ebre. A banda, a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu la visibilitat continuarà excel·lent.

Vent

A l'interior del país el vent serà fluix i de direcció variable tota la jornada, amb intervals de calma matinals i de component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral hi haurà terral fins a mig matí i bufarà el component sud fluix al nord de la Costa Brava. Al centre del dia s'imposarà el vent de component sud i est també fluix amb cops moderats, més reforçat a la Costa Brava. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable al litoral central, mentre que persistirà el vent de component sud fluix als dos extrems del litoral.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral, més abundants fins a mig matí i de nou a partir de la tarda. A banda, hi haurà alguns núvols alts i prims.

Comentarios
Multimedia Diari