Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Divendres de núvols i ruixats

La previsió meteorològica d'aquest divendres 5 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà al llarg del dia i quedarà entre molt ennuvolat i cobert a partir del mitja tarda, sobretot a la meitat oest. Tot i això, al quadrant nord-est estarà poc ennuvolat fins a la tarda. A banda, a partir de mitja tarda hi haurà creixement de nuvolades.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament. Oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre els 2 i 7 ºC al prelitoral i entre els 5 i 10 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 11 i 16 ºC al Prepirineu i entre els 14 i 19ºC a la resta, puntualment més altes al quadrant nord-est.

Vent

Bufarà el vent de components sud i oest entre fluix i moderat, amb cops forts.

Visibilitat 

La visibilitat passarà de bona a entre regular i dolenta. A banda, hi haurà boirines matinals a fondalades interiors.

Tendència per a demà

De matinada tendirà a minvar la nuvolositat fins a quedar serè o poc ennuvolat al matí, si bé quedaran alguns estrats baixos a fondalades interiors i punts de l'extrem nord-est. A partir de mig matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel a partir de migdia molt ennuvolat en general.

Temas

Comentarios