Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Divendres de sol i vent fluix

La previsió meteorològica d'aquest Divendres Sant de confinament

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè en general, tot i que al llarg de la jornada arribaran alguns núvols alts i mitjans al terç oest, sobretot durant la tarda. Independentment, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu occidental, que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A banda, és possible la formació d'alguns intervals de núvols baixos al principi i final del dia a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i oscil·larà entre 2 i 7 ºc al Pirineu i Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima es mantindrà similar al litoral i serà semblant o lleugerament superior a l'interior; oscil·larà entre 17 i 22 ºC en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, de matinada i novament a partir del vespre hi haurà boirina a punts del litoral, mentre que de matinada es formarà algun banc de boira a les valls del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Fins a l'inici del matí i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral; tot i això a la nit persistirà el component sud al litoral sud i nord. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud arreu, fluix a l'interior i entre fluix i moderat al litoral i a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans de sud-oest a nord-est que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en general, puntualment molt ennuvolat a la meitat oest. Independentment, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental, que deixaran el cel transitòriament molt ennuvolat o cobert. A més, de matinada i novament a partir del vespre, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También