El Temps a Tarragona: Divendres de sol i vent fluix

La previsió meteorològica d'aquest Divendres Sant de confinament

09 abril 2020 10:42 | Actualizado a 11 abril 2020 19:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè en general, tot i que al llarg de la jornada arribaran alguns núvols alts i mitjans al terç oest, sobretot durant la tarda. Independentment, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu occidental, que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A banda, és possible la formació d'alguns intervals de núvols baixos al principi i final del dia a punts del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i oscil·larà entre 2 i 7 ºc al Pirineu i Prepirineu i depressió Central, entre 4 i 9 ºC al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima es mantindrà similar al litoral i serà semblant o lleugerament superior a l'interior; oscil·larà entre 17 i 22 ºC en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, de matinada i novament a partir del vespre hi haurà boirina a punts del litoral, mentre que de matinada es formarà algun banc de boira a les valls del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Fins a l'inici del matí i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral; tot i això a la nit persistirà el component sud al litoral sud i nord. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud arreu, fluix a l'interior i entre fluix i moderat al litoral i a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Al llarg de la jornada circularan bandes de núvols alts i mitjans de sud-oest a nord-est que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat en general, puntualment molt ennuvolat a la meitat oest. Independentment, a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, especialment del Pirineu i Prepirineu, sobretot sector occidental, que deixaran el cel transitòriament molt ennuvolat o cobert. A més, de matinada i novament a partir del vespre, hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari