Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Divendres tranquil

La previsió meteorològica d'aquest divendres 18 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu, la Depressió Central i el sector central del litoral on hi haurà intervals de núvols baixos localment persistents. Al llarg del matí, i sobretot a partir de migdia, hi haurà un augment general dels núvols alts i mitjans d'oest a est que deixaran el cel entelat arreu.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger descens arreu tot i que localment podrà baixar de manera moderada al Pirineu. Temperatura màxima en lleuger descens o localment moderat. La temperatura mínima oscil·larà entre -7 i -3 ºC al Pirineu, Prepirineu i nord de la Depressió Central, i entre 3 i 8 ºC a la resta. La temperatura màxima voltarà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, Prepirineu, Depressió Central i oest de Ponent, entre 6 i 11 ºC a la resta de l'interior i entre 8 i 13 ºC al litoral.

Vent

Bufarà vent de components nord i oest, més reforçat als dos extrems del litoral i prelitoral, amb tramuntana entre moderada i forta a l'Alt Empordà i mestral moderat amb cops forts al terç sud fins a migdia. Tot i això, a l'interior de la meitat est, la Catalunya Central i al sector central del litoral el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud al centre del dia.

Tendència per a demà

A l'inici de la matinada el cel estarà molt ennuvolat en general, tot i que al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat. Al llarg de la tarda tornarà a augmentar la nuvolositat per l'oest del territori fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general al final del dia.

Temas

Comentarios

Lea También