El Temps a Tarragona: El dia arrenca serè i s'anirà ennuvolant amb el pas de les hores

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 27 d'octubre

26 octubre 2021 10:32 | Actualizado a 26 octubre 2021 10:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts. Malgrat tot, a primera hora del matí hi haurà alguns intervals de núvols a punts del litoral i prelitoral central. Durant la tarda creixeran núvols d'evolució al sector central del prelitoral i, a partir del vespre es formaran intervals de núvols baixos al litoral i al prelitoral que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat a la Costa Brava.

Pluja

Al final del dia és possible alguna precipitació feble, aïllada i minsa al litoral, preferentment al nord de la zona.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa; oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, entre 5 i 10 ºC a la resta del prelitoral i litoral nord, i entre 8 o 13 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima també serà similar o lleugerament més baixa, si bé el descens serà localment moderat al quadrant nord-est; oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral, al prelitoral, a Ponent i a la vall de l'Ebre i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, malgrat que serà localment regular durant la matinada per la presència d'alguns bancs de boira o boirina a la depressió Central, sobretot a l'oest. Independentment, al final del dia tendirà a quedar localment regular al litoral i prelitoral nord.

Vent

El vent bufarà fluix i variable a l'interior al principi i al final de la jornada, mentre que al litoral hi haurà terral fluix. La resta del dia s'imposarà el component sud a l'interior de la meitat oest, i el component sud i est a la resta del país, d'intensitat fluixa amb cops moderats, si bé a punts de la costa Brava sud hi haurà estones de vent de component nord i est. Independentment, fins a mig matí bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al nord de la Costa Brava.

Comentarios
Multimedia Diari