El Temps a Tarragona: El dia es torna a serenar

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 12 de juny

11 junio 2021 06:31 | Actualizado a 11 junio 2021 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat des de primera hora del matí, amb alguns intervals de núvols alts i mitjans al quadrant nord-occidental. Malgrat això, a partir del final del matí i fins al vespre creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors i a punts de la meitat nord del territori, si bé al Pirineu i Prepirineu estarà localment molt ennuvolat o cobert. A banda, hi haurà alguns núvols d'evolució al prelitoral.

Pluges

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats al Pirineu, més probable a l'extrem nord de la serralada, i són possibles a punts de l'interior del quadrant nord-est. Seran febles, aïllats i minsos, si bé localment podran ser moderats i acumular quantitats poc abundants de precipitació. A més, és possible que vagin acompanyats de tempesta.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta i oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori, si bé a punts del litoral central serà lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima similar o lleugerament superior i oscil·larà entre 23 i 28 ºC al Pirineu i litoral, entre 30 i 35 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé a primera hora del matí es podran formar alguns estrats baixos al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu. A més, serà localment regular a la tarda en moments de xàfec.

Vent

Al Pirineu i Prepirineu el vent serà fluix i de direcció variable, amb intervals de vent de component sud al centre del jorn. A la resta el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior i de terral al litoral, durant la matinada i a partir del vespre, mentre que durant les hores centrals del dia bufarà de component sud fluix amb cops moderats. A banda, al matí hi haurà estones de component nord i est a l'extrem nord-est del territori, en forma de tramuntana fins a migdia al nord del cap de Creus.

Comentarios
Multimedia Diari