El Temps a Tarragona: El fred ha arribat per quedar-se

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 1 d'octubre

31 octubre 2018 18:06 | Actualizado a 02 noviembre 2018 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada tendirà a minvar la nuvolositat en general, i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt al llarg del matí, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols al quadrant nord-est i nombrosos estrats baixos a l'interior que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat. A banda, a partir de migdia quedarà entre mig i molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu per núvols baixos.

Temperatures

Temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu, entre els 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral i entre els 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta en general; oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a migdia bufarà vent de components nord i oest. A partir de llavors a la meitat est s'imposarà el vent de components nord i est, tot i que amb intervals de vent fluix i variable a punts de l'interior, sud de la Costa Brava i nord del litoral central. En conjunt bufarà entre fluix i moderat, tot i que s'intensificarà a partir del vespre al litoral. A banda, de matinada hi haurà intervals de vent fluix i variable al nord de la depressió Central, al Prepirineu i al Pirineu.

Tendència per a demà

La nuvolositat augmentarà ràpidament d'oest a est entre la matinada i el matí i deixarà el cel entre molt ennuvolat i cobert en general. A partir de migdia, la nuvolositat novament minvarà ràpidament d'oest a est i el cel quedarà poc o mig ennuvolat en general, tot i que amb formació de núvols a zones de muntanya i a sotavent del Pirineu i Prepirineu. A més, a l'extrem nord del Pirineu el cel quedarà cobert a partir de migdia.

Comentarios
Multimedia Diari