Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de juliol. FOTO: METEOCAT

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de juliol. FOTO: METEOCAT

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat alhora que n'arribaran per l'oest del territori i es mouran direcció est. Amb tot, a partir del vespre quedarà molt ennuvolat en general.

Precipitacions

A partir de migdia, s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port i, a partir de mitja tarda, en són probables a d'altres punts del terç oest del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que siguin localment forts i abundants a la zona avisada. A més, els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra.

Temperatura

Temperatura sense canvis significatius. La mínima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Si bé en moments de xàfec quedarà regular, puntualment dolenta. A banda, es formaran algunes boirines matinals a valls del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el sud i oest a la resta. En general d'intensitat entre fluixa i moderada.

Previsió per demà

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A partir de final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord i al massís del Port mentre que durant la tarda n'arribaran a la meitat oest del territori on deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A la nit la nuvolositat tendirà a minvar.

Temas

Comentarios

Lea También