El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 12 de juliol

11 julio 2020 16:07 | Actualizado a 11 julio 2020 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat alhora que n'arribaran per l'oest del territori i es mouran direcció est. Amb tot, a partir del vespre quedarà molt ennuvolat en general.

Precipitacions

A partir de migdia, s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i al massís del Port i, a partir de mitja tarda, en són probables a d'altres punts del terç oest del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé és possible que siguin localment forts i abundants a la zona avisada. A més, els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra.

Temperatura

Temperatura sense canvis significatius. La mínima oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 27 i 32 ºC al litoral i al Pirineu, i entre 30 i 35 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Si bé en moments de xàfec quedarà regular, puntualment dolenta. A banda, es formaran algunes boirines matinals a valls del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el sud i oest a la resta. En general d'intensitat entre fluixa i moderada.

Previsió per demà

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat. A partir de final del matí creixeran nuvolades a punts de muntanya de la meitat nord i al massís del Port mentre que durant la tarda n'arribaran a la meitat oest del territori on deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A la nit la nuvolositat tendirà a minvar.

Comentarios
Multimedia Diari