El Temps a Tarragona: Es mantenen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 23 de setembre

22 septiembre 2020 18:18 | Actualizado a 22 septiembre 2020 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé es formaran alguns intervals de núvols baixos a la Costa Central i sud de la Costa Brava de matinada i fins a mig matí. A partir de final del matí arribaran bandes de núvols per l'oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda, sobretot a la meitat oest del territori, alhora que creixeran algunes nuvolades a l'extrem nord del Pirineu, especialment al sector occidental.

Pluja

A partir de migdia s'espera algun ruixat feble i aïllat al Pirineu, sobretot al sector occidental. A banda, al llarg de la tarda no es descarta alguna precipitació feble i dispersa a punts del terç oest del país. En general s'acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al litoral i prelitoral nord, i entre 15 i 20 ºC a la resta. La màxima pujarà lleugerament, i ho farà de manera moderada a punts del litoral i del prelitoral nord. Voltarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, i entre 25 i 30 ºC a la resta, si bé quedarà localment més alta al sud de la Costa Brava i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, si bé hi haurà alguna boirina o banc de boira matinal a fondalades de l'interior del quadrant nord-est.

Vent

Vent fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral fins a mig matí. Al centre del dia s'imposarà el component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat, amb cops forts durant la tarda. A l'interior dominarà el component oest, fluix amb cops moderat.

Tendència per a demà

Durant la matinada augmentarà la nuvolositat fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat, en general. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà d'oest a est fins a quedar el cel poc ennuvolat en conjunt, tret de l'extrem nord on quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari