El Temps a Tarragona: Fred d'hivern i podria nevar a partir dels 700 metres

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 15 de novembre

14 noviembre 2019 12:03 | Actualizado a 19 noviembre 2019 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins al migdia estarà molt ennuvolat en conjunt, amb núvols que circularan d'oest a est. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà, tot i que encara serà abundant al terç nord i a la resta del quadrant nord-est.

Pluja

Fins a mig matí és probable precipitació a a la meitat oest i a la resta del litoral i prelitoral i és possible a la resta del país. La resta de la jornada és probable al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. Seran d'intensitat feble o moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants. La cota de neu voltarà els 700 metres, tot i que podrà ser localment més baixa amb ruixats de en forma de neu granulada. La precipitació podrà anar acompanyada de tempesta.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més baixa, tot i que la màxima podrà baixar moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, -4 i 1 ºC al Prepirineu, -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral, 0 i 5 ºC a la resta del prelitoral i 3 i 8 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, 3 i 8 ºC al Prepirineu, 7 i 12 ºC a la depressió Central i 10 i 15 ºC a la resta del país.

Vent

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts fins al migdia al terç sud. A l'interior del quadrant nord-est i al Prepirineu hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable. A partir del migdia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, tot i que hi haurà alguns intervals de núvols al Pirineu. Fins les primeres hores del matí hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l'interior i intervals de núvols al sector central del litoral. A partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols per l'oest.

Comentarios
Multimedia Diari