El Temps a Tarragona: La pluja passa de llarg, però hi haurà cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 27 de juliol

26 julio 2019 11:13 | Actualizado a 30 julio 2019 12:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

A partir de mig matí ràpidament augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert. A la nit, la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel mig ennuvolat. Independentment, hi haurà núvols baixos al sector central del litoral de matinada i matí.

Pluja

A partir de la matinada s'espera precipitació al sector central del litoral i xàfecs a la meitat nord i est del país, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. A la tarda els xàfecs seran més intensos al litoral central i a l'interior del quadrant nord-est. Al final de la jornada, les precipitacions quedaran restringides a la Vall d'Aran i a punts del litoral nord. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra. S'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants. Independentment, la cota de neu se situarà, al final del dia, sobre els 2800 metres a la Vall d'Aran.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com màxima seran entre moderadament i acusadament més baixes. La mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 15 i 20 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, entre 24 i 29 ºC al Prepirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta del país.

Vent

Hi haurà mestral al terç sud fins a migdia i de nou al final del dia, d'intensitat entre moderada amb cops forts i alguns de molt forts al final del dia. Per la seva banda, a l'Empordà hi haurà tramuntana moderada amb cops forts. A la resta, el vent bufarà fluix i variable fins a migdia. A partir de llavors s'imposarà el component sud al litoral i al prelitoral, i el component oest a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes i localment, molt fortes. Al final del dia, el vent tornarà a ser fluix i variable a l'interior i al sector central del litoral.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general amb algunes bandes de núvols alts al Pirineu i Prepirineu durant el matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de nuvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral; en aquest darrer sector podran ser persistents fins a migdia. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i interior del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari