Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: La pluja passa de llarg, però hi haurà cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 27 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

A partir de mig matí ràpidament augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, localment cobert. A la nit, la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel mig ennuvolat. Independentment, hi haurà núvols baixos al sector central del litoral de matinada i matí.

Pluja

A partir de la matinada s'espera precipitació al sector central del litoral i xàfecs a la meitat nord i est del país, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. A la tarda els xàfecs seran més intensos al litoral central i a l'interior del quadrant nord-est. Al final de la jornada, les precipitacions quedaran restringides a la Vall d'Aran i a punts del litoral nord. En general, seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta. Els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i localment de pedra. S'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants. Independentment, la cota de neu se situarà, al final del dia, sobre els 2800 metres a la Vall d'Aran.

Temperatures

Tant la temperatura mínima com màxima seran entre moderadament i acusadament més baixes. La mínima voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 15 i 20 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, entre 24 i 29 ºC al Prepirineu i entre 27 i 32 ºC a la resta del país.

Vent

Hi haurà mestral al terç sud fins a migdia i de nou al final del dia, d'intensitat entre moderada amb cops forts i alguns de molt forts al final del dia. Per la seva banda, a l'Empordà hi haurà tramuntana moderada amb cops forts. A la resta, el vent bufarà fluix i variable fins a migdia. A partir de llavors s'imposarà el component sud al litoral i al prelitoral, i el component oest a la resta, d'intensitat entre fluixa i moderada amb ratxes fortes i localment, molt fortes. Al final del dia, el vent tornarà a ser fluix i variable a l'interior i al sector central del litoral.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general amb algunes bandes de núvols alts al Pirineu i Prepirineu durant el matí. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de nuvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral; en aquest darrer sector podran ser persistents fins a migdia. A banda, a partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu i interior del quadrant nord-est.

Temas

Comentarios

Lea También