El Temps a Tarragona: Les temperatures seguiran a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 13 d'octubre

12 octubre 2020 18:57 | Actualizado a 12 octubre 2020 19:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada estarà entre mig i molt ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans. A partir del matí quedarà serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns estrats baixos al massís del Port i a l'extrem nord-est. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est i punts del terç nord on quedarà molt ennuvolat.

Pluges

De matinada són probables alguns plugims febles i minsos a l'extrem nord del territori. A partir de mitja tarda s'esperen ruixats al quadrant nord-est. Seran d'intensitat entre feble i moderada i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Tot i això, a la zona avisada localment seran d'intensitat forta i acumularan quantitats abundants de precipitació. La cota de neu rondarà els 2000 metres, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà fins als 1600 metres aproximadament.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant. Se situarà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu, 7 i 12 ºC al litoral i 5 i 10 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més alta. Els valors voltaran entre 13 i 18 ºC al Pirineu, més baixes al vessant nord, i entre els 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé al vessant nord del Pirineu serà regular a cotes mitjanes i elevades, sobretot fins a mig matí i a partir de mitja tarda. A banda, a partir d'aquest moment empitjorarà també al quadrant nord-est, sobretot en zones elevades del sector.

Vent

Al terç sud bufarà mestral entre fluix i moderat, tot i que a la Vall de l'Ebre hi haurà algun cop fort. Al Pirineu i a l'extrem nord de l'Empordà bufarà de component nord, essent entre fluix i moderat. A la resta, fins a mig matí bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. Durant la resta de la jornada s'imposarà el component oest a l'interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta. En general bufarà entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari