El Temps a Tarragona: Les temperatures tornen a baixar

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 17 de maig

16 mayo 2021 07:57 | Actualizado a 16 mayo 2021 11:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia, el cel romandrà mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans. A partir de llavors, anirà quedant serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est al llarg de la jornada, on a més creixeran algunes nuvolades al centre del dia a punts de muntanya. Per altra banda, de matinada hi haurà alguns estrats baixos a punts del litoral i prelitoral central.

Pluges

Fins a mitja tarda, localment són probables alguns ruixats febles al quadrant nord-est. Acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 2.100 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els 5 i 10'°C al Pirineu i Prepirineu; entre els 8 i 12'°C a la depressió Central, i litoral i prelitoral nord; i entre els 10 i 15'°C a la resta. La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament en general, puntualment acusadament al prelitoral nord. Oscil·larà entre els 15 i 20'°C al Pirineu, localment més baixa al vessant nord; entre 18 i 23'°C al litoral i prelitoral central i nord; i entre 21 i 26'°C a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent a la meitat oest. A la meitat est serà bona en general o regular a zones elevades de muntanya.

Vent

A la meitat oest del país bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb cops forts fins al vespre, però amb algun interval de sud a migdia al litoral. A partir d'aleshores afluixarà ràpidament i a la nit quedarà fluix i de direcció variable. A la resta, el vent serà fluix i variable fins a mig matí i novament a la nit, i durant les hores centrals del dia bufarà de component sud i est fluix amb cops moderats. Malgrat això, al nord de la Costa Brava bufarà tramuntana entre fluixa i moderada fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari