El Temps a Tarragona: Lleu descens de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 7 de maig

06 mayo 2020 17:56 | Actualizado a 07 mayo 2020 22:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel enteranyinat per núvols alts fins a migdia. Al llarg de la tarda la nuvolositat es farà més abundant i compacta de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat en general al final del dia. A banda, a partir de migdia arribaran intervals de núvols baixos al litoral nord que de cara al vespre també afectaran altres punts del litoral.

Temperatures

Temperatura mínima similar. Màxima en lleu descens, tot i que a punts del litoral i prelitoral nord el descens serà moderat. Els valors mínims es mouran entre 6 i 11 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 9 i 14 ºC a la depressió Central, i entre 12 i 17 ºC al litoral i al prelitoral. Per la seva banda, els valors màxims oscil·laran entre 21 i 26 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al litoral, i entre 24 i 29 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat excel·lent en general. A partir de migdia és possible la formació d'algun banc de boira a punts del litoral, sobretot al nord del sector.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre; la resta de la jornada s'imposarà el component est al litoral i el component sud i est a la resta. En general bufarà d'intensitat entre feble i moderada.

Tendència per a demà

Cel mig o molt ennuvolat per núvols alts i mitjans. A la tarda la nuvolositat minvarà d'oest a est. Independentment, hi haurà núvols baixos als dos extrems del litoral de matinada i de nou al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari