El Temps a Tarragona: Matí plujós

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 31 d'octubre

30 octubre 2018 19:21 | Actualizado a 02 noviembre 2018 13:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu el cel estarà cobert tota la jornada. A la resta, fins a migdia el cel estarà molt ennuvolat o cobert en general. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar de sud a nord i quedarà mig ennuvolat en general o puntualment molt ennuvolat.

Fins a migdia s'espera precipitació arreu. A partir de llavors la precipitació continuarà al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, mentre que a la resta del país hi haurà xàfecs dispersos i de distribució irregular, menys probables a l'extrem sud del país. La precipitació serà d'intensitat feble o moderada i anirà localment acompanyada de tempesta i no es descarta que també de calabruix. A més, és possible que sigui localment forta a punts del litoral i prelitoral central i sud i a la Catalunya central fins a migdia. La quantitat de precipitació acumulada serà poc abundant, localment abundant. A banda, al vessant sud del Pirineu i Prepirineu s'acumularan quantitats entre abundants i molt abundants, si bé localment és probable que siguin extremadament abundants a cotes mitjanes i altes en tot l'episodi. Per sobre dels 2200 metres es podran acumular més de mig metre de neu nova al vessant sud del Pirineu i Prepirineu. La cota de neu pujarà dels 1800 metres als 2000 metres a migdia i baixarà fins als 1500 metres al final del jorn.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o puntualment de forma moderada. Oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar, en general. Es mourà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent bufarà de component sud entre fluix i moderat amb ratxes fortes, sobretot al litoral, prelitoral i zones elevades. Al final del dia i a l'interior quedarà fluix i de direcció variable. A banda, al litoral de matinada hi haurà ratxes de vent fortes o molt fortes en moment de xàfec. Als cims del Pirineu, Prepirineu i del Montseny hi haurà cops molt forts de vent fins a migdia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos a l'interior que deixaran el cel mig ennuvolat o localment molt ennuvolat. A més, entre mig matí i mitja tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans des del sud i est, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat al litoral i prelitoral. A banda, a partir de mig matí quedarà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu per núvols baixos.

Comentarios
Multimedia Diari