El Temps a Tarragona: Més calor i més xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 22 de juliol 

21 julio 2020 14:26 | Actualizado a 21 julio 2020 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig ennuvolat per franges de núvols alts i mitjans fins a migdia, sobretot a l'oest, on a estones quedarà molt ennuvolat. A la tarda la nuvolositat minvarà en general, tret del Pirineu on creixeran nuvolades i de la meitat sud on arribaran noves bandes de núvols mitjans i també alguna nuvolada. Per altra banda, a l'extrem nord del litoral hi haurà estrats baixos fins a mig matí, que podran persistir al nord del cap de Creus fins a mitja tarda.

Pluja

Durant la tarda s'esperen alguns ruixats acompanyats de tempesta a l'extrem nord del Pirineu i no se'n descarten a punts de l'extrem sud. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 13ºC i 17ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 16ºC i 21ºC a la resta. Puntualment més alta a l'extrem sud. La màxima serà semblant i es mourà entre 27ºC i 32ºC al Pirineu i al litoral i entre 32ºC i 37ºC a la resta. Persistirà l'ambient calorós arreu i xafogós al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà bona al litoral, si bé al sector nord serà regular o puntualment dolenta fins a primera hora de la tarda per la presència de bancs de boira. A la resta del territori serà excel·lent.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i hi haurà alguns terrals al litoral fins a primera hora del matí. Durant les hores centrals del dia bufarà de component sud entre fluix i moderat. A la nit quedarà novament fluix i de direcció variable. Malgrat això, al litoral nord el vent serà fluix i de direcció variable fins a migdia i novament a la nit, amb predomini del component sud a la tarda.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia, si bé de matinada estarà mig o localment molt ennuvolat a la meitat sud del territori i a la resta del litoral i del prelitoral. A partir d'aleshores creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, així com més aïlladament a punts del prelitoral a l'inici de la tarda; a més, a partir del vespre arribaran núvols i algunes nuvolades per l'oest del territori, sobretot al quadrant nord-occidental.

Comentarios
Multimedia Diari