El Temps a Tarragona: Núvols i temperatures altes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 20 juny

19 junio 2021 15:56 | Actualizado a 19 junio 2021 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí el cel estarà molt ennuvolat o cobert a la meitat nord i oest i mig ennuvolat a la resta. Al matí la nuvolositat minvarà i s'obriran clarianes fins a quedar el cel poc o mig ennuvolat per núvols alts. A partir de migdia, creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu Occidental, i augmentarà la nuvolositat al terç oest.

Pluges

Fins a mig matí s'espera precipitació en forma de ruixat o xàfec amb tempesta a punts del quadrant nord-oest, sobretot al Pirineu i al Prepirineu, i n'és probable a altres punts de la meitat nord. A més, a partir de migdia, s'esperen ruixats al prelitoral sud i central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que siguin localment forts de matinada al Pirineu occidental. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants al Pirineu occidental. A banda, els xàfecs aniran acompanyats de calamarsa i fins a primera hora del matí, de fang.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar al litoral i prelitoral. La mínima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 15 i 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i litoral, i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, localment regular fins a primera hora del matí.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, si bé durant la matinada predominarà el vent de component sud al litoral. La resta de la jornada bufarà vent de component sud al litoral i de component sud i oest a la resta del territori, entre fluix i moderat amb algun cop fort a la Costa Brava durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari