El Temps a Tarragona: Núvols, però només fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de desembre

27 diciembre 2021 06:30 | Actualizado a 27 diciembre 2021 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia hi haurà bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel poc o mig ennuvolat. A partir de llavors s'aclarirà arreu, tret de punts del litoral i prelitoral on persistiran. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel es mantindrà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia, així com a altres punts de l'extrem nord de la serralada.

Precipitacions

S'espera precipitació al vessant nord del Pirineu i n'és possible a la resta de l'extrem nord de la serralada fins al vespre. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses o localment poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 2.400 metres, lleugerament més alta al centre de la jornada.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, si be localment l'ascens serà moderat a Ponent. La maxima quedarà semblant.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, si bé a l'extrem nord del Pirineu, sobretot al vessant nord, es mantindrà regular o localment dolenta al llarg del dia. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguna boirina a fondalades del nord de la depressió Central.

Vent

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat sud del litoral i prelitoral, punts de l'altiplà Central i les cotes altes del Pirineu, en aquests sectors hi podrà haver algunes ratxes molt fortes fins a mitja tarda. Tot i això, al quadrant nord-est bufarà fluix i de direcció variable al llarg de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari