El Temps a Tarragona: Pluges abundants

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 28 de novembre

27 noviembre 2020 21:15 | Actualizado a 27 noviembre 2020 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert en general, amb l'obertura d'algunes clarianes transitòries a punts de la meitat oest, sobretot a l'interior.

Precipitacions

S'espera precipitació d'intensitat entre feble i moderada al litoral i al prelitoral, sobretot a l'extrem nord-est al llarg del dia i a l'extrem sud de matinada. Localment podrà anar acompanyada de tempesta. A més, a la resta del territori és possible precipitació feble fins a mig matí i és probable a partir d'aleshores. Acumularà quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants al litoral i prelitoral, si bé a l'extrem nord-est serà molt abundant i localment és probable que sigui extremadament abundant; a la resta del país serà minsa o poc abundant. Cota de neu: 2.000 metres. Al Pirineu Oriental es podran acumular més de 30 cm de neu nova per sobre els 2000 metres.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. La mínima se situarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 10 i 15 ºC a la resta. La temperatura màxima volarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat regular al litoral, al prelitoral i a la meitat est, localment dolenta a zones elevades. A la resta del territori serà entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades.

Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat en general. Serà més reforçat al litoral, a punts del prelitoral i a cotes elevades de la meitat est on bufarà entre moderat i fort, amb ratxes localment molt fortes.

Comentarios
Multimedia Diari