El Temps a Tarragona: Possibles ruixats febles fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 19 d'agost 

18 agosto 2019 17:07 | Actualizado a 18 agosto 2019 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud fins a primera hora del matí, així com al vessant nord del Pirineu i altres punts del terç oest. Malgrat tot, romandrà mig ennuvolat al terç sud tot el dia. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu i altres punts de muntanya, on el cel quedarà mig o molt ennuvolat. A la tarda augmentarà la nuvolositat per l'oest, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé serà semblant a punts del litoral. Per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé el descens serà localment acusat. La mínima voltarà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est, i entre 18 i 23 ºC a la resta. Per la seva part, la màxima voltarà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Precipitacions

Fins a mig matí és possible alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, així com a punts del litoral sud. A partir de llavors s'esperen ruixats d'intensitat feble o localment moderada al Pirineu i al Prepirineu que deixaran quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Visibilitat

Visibilitat bona, si bé a l'inici i al final del dia serà regular a punts del litoral i regular o localment dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent 

Fins a mig matí bufarà tramuntana al litoral de l'Empordà i mestral a les Terres de l'Ebre, d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est entre fluix i moderat al sector central del litoral. A partir del migdia s'imposarà el vent de component est a la resta del litoral i de sud i est a l'interior. Al final del dia el vent tendirà a quedar fluix i variable a l'interior i a l'Empordà hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts.

 

Comentarios
Multimedia Diari