Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Possibles ruixats febles fins a mig matí

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 19 d'agost 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns 19 d'agost.

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 19 d'agost.

Previsió per a avui

Hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud fins a primera hora del matí, així com al vessant nord del Pirineu i altres punts del terç oest. Malgrat tot, romandrà mig ennuvolat al terç sud tot el dia. A la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu i altres punts de muntanya, on el cel quedarà mig o molt ennuvolat. A la tarda augmentarà la nuvolositat per l'oest, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat oest al final del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, si bé serà semblant a punts del litoral. Per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé el descens serà localment acusat. La mínima voltarà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al quadrant nord-est, i entre 18 i 23 ºC a la resta. Per la seva part, la màxima voltarà entre 24 i 29 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Precipitacions

Fins a mig matí és possible alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu, així com a punts del litoral sud. A partir de llavors s'esperen ruixats d'intensitat feble o localment moderada al Pirineu i al Prepirineu que deixaran quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Visibilitat

Visibilitat bona, si bé a l'inici i al final del dia serà regular a punts del litoral i regular o localment dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent 

Fins a mig matí bufarà tramuntana al litoral de l'Empordà i mestral a les Terres de l'Ebre, d'intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts. A la resta el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est entre fluix i moderat al sector central del litoral. A partir del migdia s'imposarà el vent de component est a la resta del litoral i de sud i est a l'interior. Al final del dia el vent tendirà a quedar fluix i variable a l'interior i a l'Empordà hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts.

Temas

Comentarios

Lea También