El Temps a Tarragona: Predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 16 de març

15 marzo 2019 11:36 | Actualizado a 15 marzo 2019 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Malgrat tot, fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda es formaran alguns estrats baixos al litoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, tret del litoral i el prelitoral sud, i de l'altiplà central on serà semblant o lleugerament més baixa. Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més alta arreu, puntualment l'ascens serà acusat al vessant nord del Pirineu. La mínima quedarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 1 i 6 ºC a la depressió Central, el prelitoral i el litoral nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i el litoral, i entre 21 i 26 ºC a la resta del país, les més altes a la Vall de l'Ebre i Ponent.

Visibilitat

Serà bona o excel·lent, tot i que a punts del litoral podrà ser puntualment regular per la formació d'algun banc de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat al litoral i al quadrant nord-est, i el vent de component oest fluix a la resta. A la tarda, el vent de component sud es reforçarà al litoral central i sud de la Costa Brava, on hi haurà alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè fins a migdia, tot i que de matinada hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral. A la tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans alhora que s'ennuvolarà al vessant nord del Pirineu i, a partir de mitja tarda, també a punts del nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari