Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 16 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Malgrat tot, fins a mig matí i de nou a partir de mitja tarda es formaran alguns estrats baixos al litoral.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta, tret del litoral i el prelitoral sud, i de l'altiplà central on serà semblant o lleugerament més baixa. Temperatura màxima entre lleugerament i moderadament més alta arreu, puntualment l'ascens serà acusat al vessant nord del Pirineu. La mínima quedarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 1 i 6 ºC a la depressió Central, el prelitoral i el litoral nord, i entre 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La màxima es mourà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i el litoral, i entre 21 i 26 ºC a la resta del país, les més altes a la Vall de l'Ebre i Ponent.

Visibilitat

Serà bona o excel·lent, tot i que a punts del litoral podrà ser puntualment regular per la formació d'algun banc de boira o boirina.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a primera hora del matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral. Al llarg del matí, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat al litoral i al quadrant nord-est, i el vent de component oest fluix a la resta. A la tarda, el vent de component sud es reforçarà al litoral central i sud de la Costa Brava, on hi haurà alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel serè fins a migdia, tot i que de matinada hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral. A la tarda arribaran bandes de núvols alts i mitjans alhora que s'ennuvolarà al vessant nord del Pirineu i, a partir de mitja tarda, també a punts del nord-est.

Temas

Comentarios