El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 5 d'agost

04 agosto 2021 17:56 | Actualizado a 04 agosto 2021 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols prims que creuaran durant la matinada i primera hora del matí. A partir de migdia, es formaran núvols d'evolució a punts de muntanya, sobretot al terç nord, alhora que creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est que deixaran el cel transitòriament mig ennuvolat. A banda, durant la matinada i fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la meitat nord i est del país. Al vespre, de nou, se'n tornaran a formar a punts del litoral i prelitoral.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament, si bé de manera local ho podrà fer de forma moderada; rondarà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta, si bé a punts de la meitat sud del litoral es podrà enfilar fins als 22 ºC. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, excepte a la meitat sud del litoral on es mantindrà similar o baixarà lleugerament. Oscil·larà entre els 26 i 31 ºC al litoral i al Pirineu, més baixa al vessant nord de la serralada, i entre els 31 i 36 ºC a la resta.

Visibilitat

Fins a mig matí, la visibilitat serà regular, localment dolenta a punts de la meitat nord i est del país. A partir de llavors quedarà bona arreu.

Vent

A l'inici i novament al final de la jornada, el vent serà fluix i de direcció variable, amb tramuntana fluixa a l'extrem nord del litoral nord i mestral fluix a les Terres de l'Ebre fins a mig matí. A les hores centrals del dia el vent bufarà de component sud al litoral i al prelitoral, i de component oest a la resta de l'interior; ambdós seran d'intensitat entre feble i moderada, amb algun cop fort a la tarda al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari