El Temps a Tarragona: Pugen les temperatures mínimes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 19 d'abril

18 abril 2021 16:47 | Actualizado a 18 abril 2021 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts i mitjans, més abundants a la meitat oest mentre que al quadrant nord-est quedarà poc ennuvolat fins a migdia. Independentment, al sector central del litoral i del prelitoral hi haurà algun núvol baix fins a mig matí. A banda, creixeran nuvolades durant les hores centrals del dia a punts de muntanya, sobretot del quadrant nord-est, on quedarà entre mig i molt ennuvolat a partir de migdia.

Precipitacions

S'espera algun ruixat feble i minso a la tarda a punts de l'interior del quadrant nord-est i no es descarta a altres punts del prelitoral central i nord de la Catalunya Central. La cota de neu voltarà els 1.600 metres.

Temperatura

La temperatura mínima i màxima pujarà lleugerament. La mínima es mourà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 18 i 23 ºC a Ponent i Terres de l'Ebre, entre 14 i 19 ºC al Pirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, amb alguna boirina o banc de boira aïllat fins a l'inici del matí a fondalades de l'interior del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, amb predomini del terral al litoral durant la matinada. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat, de component sud i est al litoral i prelitoral, i de component oest a la resta fins a mitja tarda quan s'imposarà el component sud i est arreu. A banda, fins a mig matí bufarà tramuntana i mestral a l'Empordà i les Terres de l'Ebre entre fluix i moderat amb algun cop fort de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari