El Temps a Tarragona: Segueix la calor i el sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 26 de juny

25 junio 2020 16:06 | Actualizado a 25 junio 2020 16:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada creuaran bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est i algunes nuvolades pel quadrant nord-oest. A partir del matí minvarà la nuvolositat i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà creixement de nuvolades al Pirineu i Prepirineu. Al final del dia arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest. Independentment, fins a primera hora del matí i novament a partir del vespre es formaran núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems, i a les Terres de l'Ebre.

Pluja

De matinada hi haurà alguns ruixats a punts del quadrant nord-oest. Durant la tarda són possibles alguns ruixats a l'extrem nord del Pirineu i al final del dia no se'n descarten a punts del terç oest. Seran d'intensitat feble o puntualment moderada i acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. No es descarta alguna tempesta durant la tarda a l'extrem nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més alta. Temperatura màxima similar, si bé localment podrà pujar lleugerament al quadrant nord-est i baixar lleugerament a punts de Ponent i Terres de l'Ebre. La mínima oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral i entre 30 i 35 ºC a la resta de Catalunya.

Visibilitat

Visibilitat bona al litoral i entre bona i excel·lent a l'interior, si bé empitjorarà en moment de ruixat. Malgrat això, de matinada hi haurà alguns bancs de boirina a les valls del Pirineu i Prepirineu.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà de terral fluix al litoral. A partir d'aleshores dominarà el vent entre fluix i moderat de component sud arreu, amb alguns cops forts al litoral nord. A la nit quedarà fluix i variable arreu, tret del litoral nord on es mantindrà el component sud.

Tendència per a demà

Cel entre poc i mig ennuvolat fins a mig matí pel pas de núvols alts i alguns de mitjans. A partir de llavors, la nuvolositat tendirà a minvar i quedarà poc ennuvolat en conjunt. Malgrat això, a partir de migdia creixeren nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran per l'oest que al llarg de la tarda deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat en aquests indrets. Independentment, al litoral, sobretot als dos extrems, hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí i de més extensos al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari