El Temps a Tarragona: Segueixen les bones temperatures i la sensació de xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 7 de setembre

06 septiembre 2021 05:40 | Actualizado a 06 septiembre 2021 09:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre poc i mig ennuvolat de núvols alts i mitjans. Independentment, hi haurà núvols baixos fins a mig matí al litoral, prelitoral, depressió Central i punts del Prepirineu, i, novament, al final del jorn tornaran a formar-se a punts del litoral, prelitoral i a la Catalunya Central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima serà lleugerament més alta. La temperatura màxima davallarà lleugerament, o puntualment de manera moderada a l'interior. La temperatura mínima 15 i 20 ºC al Pirineu i Prepirineu i 18 i 23 ºC a la resta del país. La temperatura màxima voltarà entre 26 i 31 ºC, tot i que serà més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat bona en general.

Vent

Fins a primera hora del matí, el vent bufarà fluix i de direcció variable amb intervals de calma a l'interior; tot i això, a les Terres de l'Ebre i al litoral nord, el vent serà de component sud i est, entre fluix i moderat. Durant la resta del dia, el vent bufarà entre fluix i moderat de component sud arreu, amb algun cop fort a la tarda al litoral nord i a punts del prelitoral sud. Al final del dia, quedarà fluix i de direcció variable tot i que al litoral nord es mantindrà el component sud.

Comentarios
Multimedia Diari