El Temps a Tarragona: Sol i estabilitat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 1 de novembre

31 octubre 2020 19:27 | Actualizado a 31 octubre 2020 19:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre poc o mig ennuvolat en general per la presència de bandes de núvols alts i prims que minvaran durant les hores centrals de la jornada. En canvi, seran més abundants i compactes al final del dia a l'oest. A més, fins a l'inici del matí i de nou a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al nord, on localment persistiran durant tota la jornada.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa: se situarà entre 0 i 5 ºC al Pirineu i entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, si bé serà lleugerament més baixa en alguna fondalada i lleugerament més alta al vessant nord del Pirineu. Al prelitoral sud i central, així com al litoral nord, se situarà entre els 4 i 9 ºC, mentre que a la resta del territori voltarà entre els 8 i 13 ºC. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La temperatura màxima serà lleugerament més alta a la meitat sud del litoral i del prelitoral, lleugerament més baixa a la resta del litoral i similar a la resta del territori. Se situarà entre 19 i 24 ºC al Pirineu, al Prepirineu i al litoral nord i entre 22 i 27 ºC a la resta del territori, tot i que a l'altiplà Central serà lleugerament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà puntualment regular a punts del litoral a l'inici i final del dia, així com en valls i fondalades de l'interior serà localment regular o dolenta per la presència d'alguns bancs de boira o boirina fins a l'inici del matí.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al principi i final del dia al litoral i amb estones de vent en calma a l'interior. Amb tot, durant les hores centrals de la jornada girarà a component sud fluix al litoral sud i central, mentre que a Ponent i al prelitoral sud hi haurà estones de component oest fluix.

Comentarios
Multimedia Diari