El Temps a Tarragona: Sol i temperatures molt altes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 26 de juliol 

26 julio 2020 07:51 | Actualizado a 26 julio 2020 07:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Situació general

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general, amb alguns núvols d'evolució diürna a partir de migdia a punts de muntanya del litoral i prelitoral. A més, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya del Pirineu i del Prepirineu. Independentment, fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà alguns núvols baixos a punts del litoral.

Pluja

Durant la tarda no es descarta algun ruixat feble i minso al Pirineu, sobretot al sector oriental.

Temperatura

La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta. La màxima oscil·larà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral i entre 31 i 36 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb algunes calmes locals, si bé al litoral sud predominarà el vent de component sud fluix. La resta de dia bufarà vent de component sud i est entre fluix i moderat amb algun cop fort. Independentment, al nord del Cap de Creus bufarà la tramuntana entre fluixa i moderada fins a mig matí.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb l'arribada de núvols alts i mitjans pel sud-oest del territori a partir de mitja tarda. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu es formaran alguns núvols d'evolució diürna durant les hores centrals del dia, així com al litoral sud hi haurà intervals de núvols baixos a l'inici i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari