El Temps a Tarragona: Sol per començar la setmana

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 25 de març

24 marzo 2019 18:09 | Actualizado a 25 marzo 2019 06:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins al migdia. A la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del quadrant nord-est. A més, a partir de mitja tarda es formaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu i al sector central del litoral i prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més baixa, si bé moderadament més baixa al vessant nord del Pirineu i lleugerament més alta a la meitat sud del litoral i prelitoral i vall de l'Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a la resta de prelitoral i entre 7 i 12 ºC al litoral. La màxima se situarà entre els 19 i 24 ºC, si bé seran més altes al terç sud i més baixes al vessant nord del Pirineu.

Visibilitat

Visibilitat bona o excel·lent, tot i que a la tarda serà localment regular al Pirineu i Prepirineu.

Vent

Al principi i al final del dia bufarà vent fluix i variable, amb terrals al litoral. Al centre de la jornada s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior. Independentment, bufarà tramuntana a l'Empordà, entre fluixa i moderada fins al migdia i moderada amb cops forts a partir de llavors.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada hi haurà núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral, a la depressió Central i al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari