El Temps a Tarragona: Tarda de pluja

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 19 de maig

18 mayo 2019 16:37 | Actualizado a 18 mayo 2019 16:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà entre mig i molt ennuvolat fins al migdia en general. A partir d'aleshores hi haurà creixement de nuvolades així com l'arribada de núvols per ponent que deixaran el cel entre molt ennuvolat i cobert arreu.

Pluja

De matinada s'espera precipitació pel nord-oest i són probables a la resta de la meitat oest. A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts del Pirineu i del Prepirineu que es desplaçaran de nord a sud fins al sector central del litoral. A partir del vespre minvarà en conjunt. Independentment, s'espera precipitació al vessant nord del Pirineu. Serà d'intensitat entre feble i moderada, sovint aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta. La cota de neu voltarà els 1.600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa en general, si bé al terç sud serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al terç sud. La mínima oscil·larà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord i central, i entre 9 i 14 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i al quadrant nord-est, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país, puntualment més alta al terç sud.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat al terç sud. A la resta del territori a l'inici i al final del dia bufarà fluix i variable, amb tramuntana a l'Empordà, mentre que al centre del dia bufarà entre fluix i moderat de components sud i est.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament i el cel quedarà serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del terç nord del territori que durant la tarda afectaran a zones properes. En aquests sectors quedarà molt ennuvolat o cobert durant la tarda. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat, amb nuvolositat més trencada al centre del dia.

Comentarios
Multimedia Diari