El Temps a Tarragona: Tempertaures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 17 de juny

16 junio 2021 06:39 | Actualizado a 16 junio 2021 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Ràpid augment de la nuvolositat a la matinada i el cel quedarà mig entre mig i molt ennuvolat, amb algunes clarianes transitòries. A partir de migdia hi haurà el creixement de nuvolades a la meitat oest que deixaran el cel localment cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar en general, si bé hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Pluges

De matinada s'iniciaran precipitacions al terç oest i al llarg del matí s'estendran a altres punts de la meitat oest del país. A més, a partir de migdia és possible que de manera aïllada arribin a d'altres punts de la meitat est del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que siguin d'intensitat forta a la meitat oest. Anirà acompanyada de fang i sovint de tempesta, i localment de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé a punts de la meitat oest, podran ser localment abundants.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. Se situarà entre els 18 i 23 ºC al litoral i entre 15 i 20 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà moderadament més baixa arreu, localment de manera notable a l'oest del territori, si bé a punts del litoral el descens serà lleuger. Se situarà entorn dels 22 i 27 ºC al Pirineu i a la resta oscil·larà 26 i 31 ºC, amb temperatures més altes a Ponent.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en conjunt, si bé en moments de ruixat serà localment dolenta.

Vent

De matinada i fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component est. A partir de llavors bufarà de component sud i est entre fluix i moderat amb algun cop fort arreu, si bé durant la tarda bufarà amb estones de vent variable a l'interior de la meitat oest, i amb ratxes de vent fortes o molt fortes en moment de xàfec.

Comentarios
Multimedia Diari