El Temps a Tarragona: Torna el fred

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 7 d'abril

06 abril 2021 09:09 | Actualizado a 06 abril 2021 16:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat, malgrat que al sector central del litoral i del prelitoral, així com a altres punts de l'interior del quadrant nord-est i de punts de la Catalunya central, estarà mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, la nuvolositat es concentrarà al litoral i prelitoral sud i central, així com a la Catalunya Central, alhora que creixeran algunes nuvolades al Pirineu oriental, al Prepirineu i a zones de muntanya del quadrant nord-est; en conjunt el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors.

Precipitacions

Fins a mitja tarda, s'espera precipitació a punts del sector central del litoral i del prelitoral central, així com a la Catalunya Central. A partir de llavors, n'és de possible al terç sud del territori, així com en forma de ruixat a punts de muntanya del quadrant nord-est. Serà d'intensitat feble o puntualment moderada i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.100 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament i localment moderadament més baixa en general, amb glaçades febles a punts de l'interior. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a Ponent i al sud el territori. Hi haurà una notable amplitud tèrmica.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, tot i que serà regular a punts elevats de la meitat est. A partir de mitja tarda, empitjorarà al sud del territori.

Vent

Fins a última hora del matí bufarà el mestral a les Terres de l'Ebre, fluix amb cops moderats, mentre que a partir de llavors girarà a component sud entre fluix i moderat. A l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb alguns cops forts fins a migdia i entre tramuntana i gregal entre fluix i moderat a partir de llavors. A la resta del territori bufarà de component sud entre fluix i moderat. Amb tot, hi haurà estones de vent fluix i variable al nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari