El Temps a Tarragona: Torna el vent fort a tot el territori

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 8 de desembre

07 diciembre 2021 11:46 | Actualizado a 07 diciembre 2021 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Al llarg de la matinada la nuvolositat anirà minvant i durant el matí els núvols quedaran restringits al Pirineu i Prepirineu, així com a punts del terç oest. A partir del migdia, la nuvolositat tornarà a augmentar, sobretot al nord i oest del país. Hi haurà alguns estrats baixos matinals a punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí s'espera precipitació al terç nord i oest de Catalunya, i és possible a la resta del país. A partir d'aleshores es concentrarà al Pirineu i es formaran xàfecs a l'extrem nord-est que localment aniran acompanyats de tempesta i de neu granulada. Durant la tarda també en podran aparèixer a altres punts del terç oest. Seran d'intensitat feble i localment moderada. Acumularan quantitats minses o localment poc abundants de precipitació. La cota de neu baixarà dels 1.800 metres de matinada, localment més baixa al vessant sud del Pirineu, fins als 600 metres a partir del migdia.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més baixa, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC a la resta de l'interior, i entre els 4 i 9 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al litoral, entre els 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé al prelitoral sud i al Pirineu serà regular o dolenta a les cotes més elevades.

Vent

El vent bufarà moderat amb cops forts de component oest, amb alguns cops molt forts a zones de la meitat sud. A l'extrem nord-est hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

La nuvolositat minvarà i el cel quedarà poc ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors, els núvols augmentaran i a partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al terç oest i resta del Pirineu i Prepirineu i entre mig i molt ennuvolat a la resta. A banda, hi haurà alguns estrats baixos matinals a punts del nord de la depressió Central i del prelitoral sud.

Comentarios
Multimedia Diari