El Temps a Tarragona: Tornen a baixar les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 20 de novembre

19 noviembre 2020 10:13 | Actualizado a 19 noviembre 2020 21:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predomini cel serè o poc ennuvolat arreu del territori, tot i que a sotavent del Pirineu i del Prepirineu es formaran alguns núvols alts i mitjans que a la tarda es faran més nombrosos. Amb tot, a punts del litoral central hi haurà intervals de núvols baixos, sobretot fins a l'inici del matí, així com durant la tarda a l'àrea nord del prelitoral central i al sud del prelitoral nord. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà algun núvol baix fins a l'inici del matí, així com a punts del nord de la depressió Central fins a migdia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent arreu del territori, si bé fins a l'inici del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirines locals en valls i fondalades de l'interior del territori que al nord de Ponent podran persistir fins a mig matí. A banda, serà entre bona i regular a punts del sector central del litoral i prelitoral.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest fluix amb alguns cops moderats en general, amb alguns cops forts o molt forts a cotes altes del Pirineu. A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts, més reforçada al nord del sector on bufarà amb alguns cops molt forts. Per la seva banda, el mestral bufarà al terç sud entre fluix i moderat en general, i amb alguns cops forts a les Terres de l'Ebre. Independentment, a punts del Prepirineu, i del sector central del litoral i prelitoral el vent serà fluix i de direcció variable, amb algunes estones de component sud fluix durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari