El Temps a Tarragona: Tornen a pujar les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol 

21 julio 2019 18:21 | Actualizado a 21 julio 2019 18:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de l'extrem nord del Pirineu que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, preferentment a l'extrem sud on, a més, reapareixeran al vespre.

Pluges

No es descarta a la tarda algun ruixat feble i minso a punts de l'extrem nord del Pirineu que localment podrà anar acompanyat de tempesta.

Temperatures

La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. La mínima oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i nord de la depressió Central i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre els 30 i 35 ºC al Pirineu i litoral, entre 35 i 40 ºC a Ponent i entre 32 i 37 ºC a la resta del país. L'ambient serà calorós en general i xafogós al litoral durant tota la jornada, especialment durant les hores centrals del dia.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou a partir del vespre. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud i est arreu entre fluix i moderat.

 

Comentarios
Multimedia Diari