Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Tornen a pujar les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol.

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 22 de juliol.

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat durant tota la jornada si bé a partir de migdia apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de l'extrem nord del Pirineu que, transitòriament, deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí, hi haurà alguns intervals de núvols baixos als dos extrems del litoral, preferentment a l'extrem sud on, a més, reapareixeran al vespre.

Pluges

No es descarta a la tarda algun ruixat feble i minso a punts de l'extrem nord del Pirineu que localment podrà anar acompanyat de tempesta.

Temperatures

La temperatura serà entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. La mínima oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu i nord de la depressió Central i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre els 30 i 35 ºC al Pirineu i litoral, entre 35 i 40 ºC a Ponent i entre 32 i 37 ºC a la resta del país. L'ambient serà calorós en general i xafogós al litoral durant tota la jornada, especialment durant les hores centrals del dia.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou a partir del vespre. Al llarg del matí s'imposarà el vent de component sud i est arreu entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También