El Temps a Tarragona: arriben núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 6 de juliol

05 julio 2021 09:24 | Actualizado a 05 julio 2021 09:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat amb la circulació de bandes de núvols alts d'oest a est. A més, a partir de migdia arribaran núvols mitjans a la meitat oest del territori i creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya, sobretot del terç nord, on quedarà el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat. Independentment, al principi i al final del dia hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral sud i de la Catalunya Central.

Pluges

S'espera algun ruixat, local, al Pirineu oriental i entorn la Serralada Transversal durant la tarda, feble i minso, i en són possibles a altres punts del terç oest. A partir del vespre també se n'esperen al sector occidental del Pirineu, d'intensitat entre feble i moderada, i podran acumular quantitats entre minses i poc abundants.

Temperatura

La temperatura mínima quedarà semblant o lleugerament més alta; oscil·larà entre els 18 i 23 ºC al litoral sud i central, i entre els 14 i 19 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta a l'est de la Catalunya Central i al litoral i prelitoral central i sud, localment moderat a l'interior de la vall de l'Ebre. A la resta del territori quedarà semblant o baixarà lleugerament. El dia serà molt calorós, i xafogós al litoral; es mourà entre els 26 i 31 ºC al Pirineu i al litoral, i entre els 31 i 36 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent, si bé fins a mig matí i de nou al llarg de la nit serà localment regular a punts del litoral i prelitoral sud.

Vent

El vent bufarà fluix i variable al principi i al final del dia. Al llarg de la resta de la jornada bufarà entre fluix i moderat de components sud i oest a la depressió Central i Pirineu i Prepirineu occidental, i de components sud i est a la resta. A partir de mitja tarda girarà a sud-est a la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari